Reblogged from wicked games
Semenjak dua ni aku kurang makan.Time berbuka,  dua tiga suap nasi je mampu masuk mulut. Kekadang just minum air.Entah. Selera dah mati kot.Hmm.

Semenjak dua ni aku kurang makan.
Time berbuka, dua tiga suap nasi je mampu masuk mulut. Kekadang just minum air.
Entah. Selera dah mati kot.
Hmm.

Reblogged from Coffee & Cigarettes
Kadang nangis aku bukan sebab sedih, tapi marah yang tak tertahankan.
— (via gadispianist)
Reblogged from tulip
bedlamsbard:

earthlynation:

Snow Leopard

I like the one in the background that’s just staring at the leopard in the foreground like, “I cannot believe you are this stupid, Fred.”

bedlamsbard:

earthlynation:

Snow Leopard

I like the one in the background that’s just staring at the leopard in the foreground like, “I cannot believe you are this stupid, Fred.”

Reblogged from Budak Berseluar Jeans
unkemptly:

lucid blog
Reblogged from unkemptly
Well. Hmm. Aku prefer mata sepet.

Well. Hmm. Aku prefer mata sepet.

Reblogged from Photos and Quotes
islamic-quotes:

The Prophet pbuh has made it so clear cut. The occupation of another’s land …be they a people or a nation will have dire consequences. Israel may believe they have all the power, the politics, the media and all the answers but in Allah we trust!

islamic-quotes:

The Prophet pbuh has made it so clear cut. The occupation of another’s land …be they a people or a nation will have dire consequences. Israel may believe they have all the power, the politics, the media and all the answers but in Allah we trust!

unkemptly:

lucid blog
Reblogged from unkemptly
Reblogged from Believe in Yourself.
Reblogged from Razzmatazz
Kau tak layak nak cakap aku baik.
Kau tak layak nak cakap aku jahat.
Bila mana kau baru kenal luaran aku.
Judge aku berdasarkan soalan-soalan kononnya mengenal personaliti someone.Kau takde 24 jam dengan aku. 

Manusia berubah. Tahap keimanan seseorang ada naik turun. Same goes with the soul. The heart.

So please stop cakap kau kenal aku kalau setakat nak tunjuk yang kau dah boleh judge aku.

Kau tak layak nak cakap aku baik.
Kau tak layak nak cakap aku jahat.
Bila mana kau baru kenal luaran aku.
Judge aku berdasarkan soalan-soalan kononnya mengenal personaliti someone.Kau takde 24 jam dengan aku.

Manusia berubah. Tahap keimanan seseorang ada naik turun. Same goes with the soul. The heart.

So please stop cakap kau kenal aku kalau setakat nak tunjuk yang kau dah boleh judge aku.

Reblogged from .:©oL°u®$:.
Reblogged from .:©oL°u®$:.