InsyaAllah malam ni bertolak balik KMNS. May Allah bless this journey. 3 bulan je lagi kt KMNS, then 02/05/2014, akan jadi hari terakhir aku jejak kaki kat KMNS. Allah..
Sebak je perasaan hari ni. Yela, besok bangun pagi, tengok sekeliling dah lain. Dah takde adik-adik yang bising-bising kat telinga aku pagi-pagi suruh bangun tidur. Hehh.
So, life back to normal. Bangun pagi, rushing pergi kelas. Habis kelas pukul 5. Makan, mandi, solat. Pastu ngadap buku sampai mata ngantuk. Tidur pun tak macam orang normal. Kekadang tak sedar bila tidur. Sakit-sakit badan sebab tidur tak betul tu dah jadi kebiasaan. Tidur tak selimut bangun pagi sejuk sampai mengigil memang dah biasa. Kesian hidup tak terurus. Kalau kat rumah, tidur la macam mana pun, at the end, parents ada tolong selimutkan. Sekarang, independent. Do it by your own, Aisyah. 
Apapun, doakan perjalanan aku pergi balik. Doakan masa depan aku. 
Terima kasih. :)

InsyaAllah malam ni bertolak balik KMNS. May Allah bless this journey. 
3 bulan je lagi kt KMNS, then 02/05/2014, akan jadi hari terakhir aku jejak kaki kat KMNS. Allah..

Sebak je perasaan hari ni. Yela, besok bangun pagi, tengok sekeliling dah lain. Dah takde adik-adik yang bising-bising kat telinga aku pagi-pagi suruh bangun tidur. Hehh.

So, life back to normal. Bangun pagi, rushing pergi kelas. Habis kelas pukul 5. Makan, mandi, solat. Pastu ngadap buku sampai mata ngantuk. Tidur pun tak macam orang normal. Kekadang tak sedar bila tidur. Sakit-sakit badan sebab tidur tak betul tu dah jadi kebiasaan. Tidur tak selimut bangun pagi sejuk sampai mengigil memang dah biasa. Kesian hidup tak terurus. Kalau kat rumah, tidur la macam mana pun, at the end, parents ada tolong selimutkan. Sekarang, independent. Do it by your own, Aisyah. 

Apapun, doakan perjalanan aku pergi balik. Doakan masa depan aku. 

Terima kasih. :)

Reblogged from Syahirah Shaari
gadisapril:

Jangan toleh kebelakang, sekiranya kisah silam hanya akan menarikmu kembali. Berjalan kehadapan, bina cahaya baru.

gadisapril:

Jangan toleh kebelakang, sekiranya kisah silam hanya akan menarikmu kembali. Berjalan kehadapan, bina cahaya baru.

Reblogged from AnaRamadhan
I’m not upset that you lied to me, I’m upset that from now on I can’t believe you.
 Friedrich Nietzsche (via ahighawayflyer)
Reblogged from oblivious.
I swear I’m okay. I’m just tired. And no, not just the kind of tired where I’ve had a long day, but the kind of tired where I slept for 7 hours last night, and yet, I feel as though I haven’t had a good night’s rest in months. The kind of tired where taking a deep breath feels like carrying twice my body weight. The kind of tired where I feel as though I’ve been searching for you as if you were the last piece of buried treasure on this earth. The kind of tired that I fear no amount of sleep can ever cure.
Connotativewords | jl | Weak and Weary  (via stability)
Reblogged from HANA
Just because you fall once, doesn’t mean you’re fall at everything. Keep trying, hold on, and always trust yourself, because if you don’t then who will??
— ― Marilyn Monroe (via psych-quotes)
Reblogged from frozen flower ♥

Kalau kau dibiar bahagia tanpa duka, mana ruang untuk kau tingkatkan iman? Sebab itu adanya ujian dari Allah.

Dan bergembiralah, kerana hanya orang yang dalam dadanya ada iman akan di timpakan ujian dan dugaan.

— via Haslinda Alias (via cikhagemaru)
Reblogged from frozen flower ♥
alwanizolkifli:

Ameen.
Reblogged from frozen flower ♥
Home is where you’ll find hands that will hold you tight and warm words of encouragement when things aren’t going your way.
Reblogged from White Diamond

comel.. come to mama~

comel.. come to mama~

Reblogged from Imagine
Reblogged from
Reblogged from augustthethirty
Reblogged from augustthethirty